PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Detalii de performanță pentru GeForce RTX 2070

GeForce RTX 2070 ar trebui să sosească pe piață săptămâna aceasta, iar recenziile ar trebui să își facă apariția prin presă astăzi. Dar dacă nu aveți răbdare, cineva a publicat deja rezultatele câtorva teste.

HardOCP a obținut un RTX 2070 pentru testare pe cont propriu, fără ca Nvidia să aibă vreo implicare, și ca urmare nu au nici un NDA pe care trebuie să îl respecte.

Testele au acoperit 8 jocuri, iar placa a fost comparată direct cu un GeForce GTX 1080 și cu un Vega 64. Placa Radeon a fost net inferioară pe parcursul tuturor testelor, iar generația anterioară de plăci Nvidia a fost și ea întrecută… dar nu cu mult. În cele mai firave cazuri, ca la Far Cry 5, RTX 2070 prezenta un spor de performanță de 4% și 7% pentru rezoluțiile de 1440p și 4K. În jocuri care foloseau motorul Frostbite sporul de performanță de 10%.

rtx 2070 test

Per total, noua placă video pare să aibă un spor de performanță de cam 15% față de un GTX 1080. Nu este tocmai ceva super-impresionant, având în vedere că un GTX 1070 întrecea în performanță și un 980 Ti, iar generația actuală nu reușește să obțină un salt asemănător de performanță. Ce e drept, la generația anterioară a fost și o dublare a densității procesului de producție, sărindu-se de la 28nm la 14nm.

Mai multe teste ar trebui să apară astăzi.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button