Știri IT

Detalii de performanta pentru GeForce GTX 1070

Peste doua saptamani va fi lansata una dintre noile placi video GeForce. GTX 1070 reprezinta o alternativa mai ieftina pentru cei care vor un upgrade la tehnologia Pascal, dar una despre care Nvidia spune ca va avea performanta mai buna ca un Titan X. Avea Nvidia dreptate?

Vidoecardz.com a compilat un grafic de comparatie bazat pe rezultate gasite in baza de date a 3DMark, iar rezultatul este foarte placut. Din graficul de mai jos puteti vedea cum un GeForce GTX 1070 are o performanta in medie cu 3% mai buna ca un Titan X. Nu este mult, dar tot este mai bun, pana si pe setarile maxime ale detaliului, in rezolutia de 4K.

GeForce GTX 1070 intrece cu usurinta GTX 980 Ti, Fury X, R9 390X, iar cand vine vorba de GTX 970, saltul generational este foarte impresionant. Echivalentul din seria 900 este in medie cu 58% mai lent. Pe rezolutia de 4K, diferenta este de fix 50%. Asta nu inseamna ca jocurile vor fi automat perfect fluide in 4K pe detalii maxime, dar este un semn ca ne apropiem de momentul in care 4K va fi practic pentru jocurile moderne.

Noua placa video va fi disponibila din ziua de 10 iunie, la pretul de 380 de dolari/euro in varianta customizata si la pretul de 450 de dolari pentru cea de referinta.

geforce gtx 1070 performanta

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button