PCȘtiri ITTECH

Detalii de performanță despre RTX 2080 și 2080 Ti

Cine are răbdare până miercuri pentru a vedea review-urile noilor plăci video Nvidia? Internetul cu siguranță nu are. Videocardz a publicat ceea ce susține că ar fi detaliile de performanță regăsite în ghidul cu care vin plăcile GeForce RTX 2080 și 2080 Ti trimise presei.

Site-ul tinde să aibă dreptate de obicei despre leak-uri și alte lucruri, așa că foarte probabil sunt autentice. Numerele ar veni totuși de la Nvidia, așa că poate că nu sunt tocmai imparțiale, dar ne dau măcar o idee generală despre cam cât bine se compară noile plăci în comparație cu cele pe care le înlocuiesc.

Toate testele erau făcute în 4K, fiind observabilă în unele cazuri un salt foarte impresionant în ceea ce privește performanța. La partea de HDR lucrurile stau chiar foarte bine, scăderea numărului de cadre pe secundă asociată de obicei cu activarea sa fiind redusă la ceva ce ar încăpea marja de eroare, pe alocuri.

Rezultate mai detaliate își vor face apariția miercuri, când pică embargoul pentru publicarea rezultatelor de teste. Până atunci cu siguranță vor fi mai multe leak-uri. Embargourile de acest gen sunt în general puse pentru ca toată lumea să aibă timpul suficient pentru a pregăti articolele, dar lumea tinde să mai sară calul din când în când.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button