GamingPC&ConsolesTech&IT

Destroy All Humans revine

Cavalcada de anunțuri din preajma E3-ului a început deja, Google alăturându-se spectacolului cu Stadia. Dar mai important, de atât, au început să vină anunțuri de la companii mai mici. THQ Nordic, spre exemplu, a dezvăluit zilele trecute un nou joc Darksiders… bine, un spin-off cooperativ top-down numit Genesis. Dar mai important de atât, mult mai important, în funcție de perspectiva voastră, a dezvăluit ceva nou seara trecută.

Ce? Scrie în titlu. Dar mai bine de atât, priviți trailer-ul de mai jos.

Două observații pot fi făcute pe loc. Prima este că avem parte de un remake al clasicului Destroy All Humans de pe Playstation 2, ce cu această ocazie vine în premieră și pe PC. Dacă nu știți despre ce este vorba în joc, în esență veți invada planeta și veți prăpădi tot ce puteți. Este amuzant.

A doua observație este că Reimstein a fost o alegere superbă pentru coloana sonoră a trailer-ului. Deși, personal, considerând tematica jocului, parcă ar fi mers și un „We’re all living in America”.

Destroy All Humans va fi disponibil de anul viitor pe PC, Xbox One și PS4, pentru cei interesați de o aventură ce va presupune distrugere mondială, control mental și ceva cu vaci. Prefer să nu spun ce, în cazul în care nu ați văzut până la final acel trailer.

Nu vă plac oamenii? Bun. Acum îi puteți distruge pe toți din nou, în Destroy All Humans, renăscut pe PC și console.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button