MORE

Destiny a vandut in valoare de 325 milioane de dolari!

Destiny a vandut in valoare de 325 milioane de dolari, si este… oficial! Ba mai mult, in Romania, este cel mai bine vandut joc exclusiv de console din 2014 pana in acest moment.

Activision Publishing confirmă că vânzările Destiny au depășit la nivel mondial suma de 325 mil. USD, conform informațiilor furnizate de partenerii companiei și Chart-Track, cât și a estimărilor interne efectuate de Activision Blizzard.

De asemenea, Destiny este, în acest moment, cel mai bine vândut joc exclusiv pentru console în România în 2014, în urma numărului de precomenzi confirmate și a vânzărilor din ziua lansării. În plus, majoritatea celor care au achiziționat Destiny în România au preferat platformele PlayStation – un rezultat remarcabil al parteneriatului cu Sony Computer Entertainment.

“Fanii au jucat Destiny peste 100 mil. de ore în prima săptămână de la lansare. Asta înseamnă că Destiny se ridică deja la nivelul celor mai populare jocuri din seria Call of Duty, o serie considerată vârf de lance în industria de profil” a declarat Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing. „Milioane de jucători se distrează jucând Destiny, iar acesta este doar începutul. Destiny este o platformă care va crește și va evolua în timp. Noi vom colabora îndeaproape cu Bungie pentru a aduce în joc mai mult conținut și o serie de experiențe noi.”Destiny a vandut in valoare de 325 milioane de dolari

Din pacate se pare ca jocul, cu toate ca a fost extrem de bine vandut si primit de public, a generat o discrepanta intre notele de pe Metacritic si succesul rasunator in vanzari si copii livrate. Userii au notat jocul cu un scor general de 66 si publicatiile cu un 76, facand din Destiny un joc bun, dar nu extraordinar.

Un reprezentant Bungie a declarat in urma notelor primite ca:

” Jocul este o cu totul alta experienta in momentul in care investesti in el mai mult de 20 de ore” In traducere libera: „Multi useri si critici s-au hazardat sa numeasca jocul plictisitor inainte de ajunge la nivelul maxim, acesta devenind cu mult mai complex odata ce ajungi la un nivel mai mare si explorezi lumea si zonele de raid” 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button