MORE

Destiny va avea microtranzactii!

Fata de acum cativa ani, jocurile au devenit din ce in ce mai monetizate si „transate” astfel incat multi dezvoltatori au inceput sa adopte aceasta metoda nefasta, evident pe spatele si portofelul fanilor. Problema cea mai mare nu este ca suntem mulsi de bani pentru un continut care trebuia sa fie de la bun inceput in joc, ci pentru ca le permitem noi sa ne faca acest lucru.

De exemplu, a fost cazul precomenzilor pentru Deus Ex: Mankind Divided unde am avut parte de o tentativa de tip „cash grabbing” si in schimb ne era oferit continut cu pipeta sau cu taraita, cum va place voua sa ii spuneti.

Mai nou, bag de seama ca Bungie va (re)implementa foarte curand in jocul lor, Destiny, un sistem de microtranzactii. Mai exact, trader-ul Tess Everis isi va face din nou aparitia si a pregatit in stoc pentru voi 18 emote-uri noi. Evident, acest continut s-ar putea sa fie doar inceputul si e posibil sa vedem pe viitor si alt tip de „marfa”.

Totusi, un emote nu e cine stie ce si nu va afecteaza intr-un fel activitatea voastra din joc. Este complet optional, dar sunt sigur ca vor exista multi cumparatori dispusi sa isi etalaleze noile miscari in joc. Poate vor face si un mic dance party. Mai vedem.

Marcati in calendar data de 13 Octombrie, cand va sosi noul patch cu aceste aditii!

[Destiny]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close