MORE

Destiny PS3 Beta contra PS4 Beta

Destiny este in beta de ceva timp, iar fanii par sa se bucure de el. Inclusiv subsemnatul. Totusi, jocul este multiplatform, asa ca multi se intreaba ce diferente majore va prezenta acest titlu daca de exemplu il achizitionezi pe PS3 si nu pe PS4. Asa ca am cautat pe net si am gasit un Destiny PS3 Beta contra PS4 Beta.

Destiny's Beta On The PS3 vs PS4

Cu toate ca diferentele sunt majore, cel putin la capitolul grafica, din punct de vedere al gameplay-ul pare sa fie acelasi joc, Bunjie pur si simplu realizand acelasi joc pentru toate platformele, apoi mesterind la aspectul grafic pentru a face bestia sa ruleze si pe last gen. Nu este un lucru rau, mai ales ca toata lumea primeste acelasi content fara sa fie nevoie sa se sacrifice parti importante, sau mai putin importante dupa caz, din joc.

Varianta de PS3 pare sa aiba mai putina fauna si bolovani, in unele cazuri anumite elemente de decor lipsind cu desavarsire, dar si motorul de iluminare pare sa fie mai putin complex, lumina fiind un alt element care a fost „taiat”, asta traducandu-se si in umbre mai putin detaliate. Rezolutia texturilor au fost si ea sacrificata, pe PS3 jocul ruland intr-o rezolutie de 1024×624, pe cand pe PS4 avem rezolutii Full HD 1080p.

Totusi, numarul de inamici si alte elemente direct legate de gameplay nu au fost „ajustate” avand acelasi numar de carcalaci care iti vor pielea, pe ambele sisteme.

Putem spune ca suntem placut impresionati de creatia celor de la Bungie, Destiny, atat pe PS3 cat si pe PS4 ruland si descurcandu-se extrem de bine. Iar aici discutam despre un beta, sa nu uitam! Mai jos aveti un video comparativ intre cele doua titluri, cu slow motion-ul de rigoare si elementele comparative aferente!

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button