MORE

Destiny pentru PC confirmat deja neoficial?

Sa fi fost Destiny pentru PC confirmat deja neoficial? Oare gamerii au acest noroc si primesc unul dintre cele mai bune jocuri ale acestui an si pe PC?

Se pare ca da! De aceasta data scaparea nu vine din partea unui retailer mare sau din partea unui site ca Amazon, ci din partea unui site „grey” care vinde key-uri de Steam si nu numai, la preturi mici. Kinguin.net este site-ul in cauza, iar un user ne-a semnalat prezenta acestui Destiny PC Pre-Order Steam Key in oferta celor de la Kinguin. Destiny pentru PC

Din ce am putut deduce este vorba doar de key-uri de Europa pentru Steam, dar cei de la Kinguin trebuie sa stie ceva vis-a-vis de o portare pentru PC pentru acest joc, dat fiind ca pana acum Bungie si Activision nu au comentat oficial in aceasta privinta. Dar, daca este sa ne luam dupa anunt, Destiny pentru PC va fi lansat undeva in prima jumatate a anului viitor, in intervalul Ianuarie – Martie.

Singurul comentariu concret este o posibila portare intr-un viitor apropiat. Pe de alta parte aceste magazine au mai listat produse pentru PC in trecut si acestea s-au adeverit ca fiind listari legitime, dar si „cash grab-uri” si nimic mai mult. Pana si un retailer local, Altex a avut listat pe site-ul sau pre-order-uri pentru GTA 5, deci aceasta veste trebuie tratata ca atare. Cu un pic de scepticism. Totusi, daca exista o raza de speranta pentru comunitatea de PC Gamers, aceasta este.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button