PC&Consoles

Destiny ajunge pe PC… cu aproximare

Inca de la anuntul lui Destiny, mereu a existat intrebarea „Cand va fi lansat vreodata pe PC?”, alaturi de raspunsul celor de la Bungie „Nu spunem ca nu, nu spunem ca da, spunem doar ca nu spunem”.

Asa ca pana cand va avea loc un anunt oficial din partea producatorului, un fan al jocului, care se mai si pricepe la realizarea de jocuri, a construit ceva numit Project Tiger, o reimaginare in 2D a lui Destiny. Pentru cei car enu stiu, Project Tiger era numele jocului inainte de lansarea sa.

Jocul este complet functional si poate fi descarcat acum, prin urmarirea acestui link. Jocul va permite sa explorati o varianta pixelata a lumii lui Destiny, omorand diverse creaturi, luptand cu bosi, dar nefiind enervati de Peter Dinklage pe parcurs.

Desigur, aceasta reimaginare a lui Destiny nu este la fel de autentica precum cea veche, care acum cativa ani a oferit o perspectiva mult mai autentica a gameplay-ului pe care il avea MMO-FPS-ul facut de Bungie. Daca nu mai tineti minte care era acea varianta de Destiny, gasiti aici o prezentare video a sa. 

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button