MORE

Destiny 2 vine pe PC

Intr-un final avem o confirmare oficiala vis-a-vis de platformele pe care Destiny 2 va fi disponibil.

Bine, pe de alta parte, se specula de ceva vreme ca ce-a de-a doua parte a titlului publicat de Activision va ajunge si pe PC, dar zvonurile se pare ca s-au adeverit.

Confirmarea vine dintr-un loc neasteptat, sectiunea de preorder a site-ului Destiny 2 avand in optiunile de selectare a platformei si PC-ul. Ceea ce confirma destul de ferm faptul ca intr-un final Bungie, dupa ceva timp, revine pe PC intr-o maniera oficiala.

Anuntul neoficial coincide cu lansarea Trailer-ului povestii Destiny 2, Bungie pentru moment concentrand toata atentia pe partea narativa, cei interesati de gameplay fiind obligati sa mai astepte putin, pana pe data de 18 mai, atunci cand gameplay trailer-ul va fi facut public.

Deadpool vibe trailer!

Cel mai probabil Activision va pastra modelul de Season pass+JOC, jocul fiind deja cotat la 60 de dolari, cel mai probabil Season Pass-ul urmand sa fie vandut la 49 de dolari sau poate chiar si mai mult. Beta-ul public este si el o aditie bine venita, iar data de lansare a fost deja facuta publica indirect, leak-ul indicand o data de lansare de 8 septembrie. In concluzie nu mai avem mult de asteptat pana cand o sa incercam intr-un final un Destiny pe PC. Acum ramane de vazut cat de bine optimizat!

Articole asemanatoare

Back to top button