GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Destiny 2 va trebui descarcat din nou odata cu lansarea Beyond Light

Bungie a anuntat jucatorii de Destiny 2 ca vor fi nevoiti sa descarce iarasi jocul atunci cand va fi lansat Beyond Light. Partea buna este insa ca jocul va ocupa cu 30-40% mai putin spatiu. Asta se datoreaza unor schimbari mari care vor duce la disparitia unor harti si misiuni vechi care nu mai sunt folosite.

Beyond Light va trebui descarcat de la zero pe toate platformele. Stim ca este o veste proasta pentru cei cu o conexiune slaba sau limitata si ne cerem scuze pentru asta. Pentru a va ajuta vom porni sistemul de pre-load pe data de 9 Noiembrie. Asta ar trebui sa le ofere tuturor cel putin 10 ore pentru a descarca jocul inainte ca noul expansion sa fie lansat.

Vestea buna in legatura cu schimbarea asta este ca dimensiunea lui Destiny 2 va fi mai mica. De fapt, va fi semnificativ mai mica variind intre 59GB si 71GB in functie de platforma. Aceasta schimbare apare in urma unor optimizari facute de Bungie si prin eliminarea unor elemente vechi care ocupau spatiu degeaba. Aceste imbunatatiri se pare ca le vor permite dezvoltatorilor sa controleze mai bine dimensiunea jocului in viitor.

Aceasta schimbare am vazut-o si la Warframe si este un trend foarte sanatos pentru industria jocurilor video. Dupa toata nebunia pe care am vazut-o in cazul Call of Duty: Modern Warfare, cred ca era si cazul ca cineva sa observe aceste probleme si sa faca ceva in legatura cu ele. Astfel, Destiny 2 mai castiga putina popularitate, mai ales ca se bucura de un succes enorm. Acesta a venit in urma mutarii pe Steam, iar acum vedem si o schimbare importanta la fata.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button