GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Destiny 2 va putea fi jucat gratuit pe PS4 în acest weekend

Dacă aveți un PS4 și aveți chef de împușcat extratereștri, aveți noroc: Destiny 2 este gratuit în acest weekend pentru oricine are un PS4 și un cont PS Plus activ. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați demo-ul gratuit și puteți juca jocul între 29 iunie și 2 iulie fără a cheltui vreun ban.

Demo-ul vine cu campania completă, toate modurile de joc și fiecare obiect de inventar care este disponibil în jocul de bază. Nu sunt incluse expansion-urile sale, Curse of Osiris sau Warmind, dar asta era de așteptat. Dacă veți cumpăra Destiny 2 după ce a expirat perioada gratuită, toate progresele se vor păstra în varianta finală a jocului. De asemenea, Sony spune că jocul va fi la reducere la jumătate de preț pentru o perioadă limitată de timp.

Perioada de joc gratuit începe de la 10 dimineața pe 29 iunie și se încheie la 8 seara pe 2 iulie.

Destiny 2 este un shared-world shooter, cu accent pe colectatul de loot și creșterea caracterului. Forsaken fiind programat să se lanseze în septembrie, acum este un moment bun pentru a vă băga la jucat Destiny 2. După multe plângeri legate de versiunea finală a jocului, jucătorii par a fi optimiști cu privire la schimbările pe care Forsaken le va introduce, inclusiv un nou sistem de arme, un nou mod numit Gambit (care combină PvE-ul cu PvP-ul) și un nou raid.

https://youtu.be/mnVZfEk2ARA

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button