GamingPC&ConsolesTech&IT

Destiny 2 va putea fi jucat gratuit pe PS4 în acest weekend

Dacă aveți un PS4 și aveți chef de împușcat extratereștri, aveți noroc: Destiny 2 este gratuit în acest weekend pentru oricine are un PS4 și un cont PS Plus activ. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați demo-ul gratuit și puteți juca jocul între 29 iunie și 2 iulie fără a cheltui vreun ban.

Demo-ul vine cu campania completă, toate modurile de joc și fiecare obiect de inventar care este disponibil în jocul de bază. Nu sunt incluse expansion-urile sale, Curse of Osiris sau Warmind, dar asta era de așteptat. Dacă veți cumpăra Destiny 2 după ce a expirat perioada gratuită, toate progresele se vor păstra în varianta finală a jocului. De asemenea, Sony spune că jocul va fi la reducere la jumătate de preț pentru o perioadă limitată de timp.

Perioada de joc gratuit începe de la 10 dimineața pe 29 iunie și se încheie la 8 seara pe 2 iulie.

Destiny 2 este un shared-world shooter, cu accent pe colectatul de loot și creșterea caracterului. Forsaken fiind programat să se lanseze în septembrie, acum este un moment bun pentru a vă băga la jucat Destiny 2. După multe plângeri legate de versiunea finală a jocului, jucătorii par a fi optimiști cu privire la schimbările pe care Forsaken le va introduce, inclusiv un nou sistem de arme, un nou mod numit Gambit (care combină PvE-ul cu PvP-ul) și un nou raid.

https://youtu.be/mnVZfEk2ARA

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button