PC&Consoles

Destiny 2 va fi disponibil prin Battlle.net pe PC

Seara trecută a fost marea dezvăluire a primelor secvențe de gameplay din Destiny 2, alături de anunțul că varianta de PC va sosi la ceva timp după cea de console, prin fostul Battle.net.

Varianta de PC a lui Destiny 2 nu are încă o dată de lansare, așa că nu va sosi simultan cu varianta de Xbox On și Playstation 4 la începutul lunii septembrie. Dar partea cea mai interesantă este că prin acest joc Activision vrea să își poziționeze propria rețea de distribuție în centrul atenției.

Așa că în loc să fie distribuit prin Steam, jocul va fi lansat prin Blizzard App, ce până acum se numea Battle.net. Va fi practic primul joc ce nu este făcut de Blizzard care să se folosească de această metodă de distribuție digitală. De ce i-au schimbat numele chiar acum, când vor să îi extindă funcționalitatea, habar nu am. Poate Battle.net suna prea bine, iar departamentul de marketing s-a panicat că un așa nume s-ar putea promova de la sine.

Conform comunicatului de presă, varianta de PC a lui Destiny 2 va avea suport pentru rezoluția 4K, pentru monitoare în format 21:9, nu va avea o limită de framerate, va avea chat în text, va avea suport pentru control prin mouse și tastatură, va avea numeroase opțiuni pentru a schimba detaliile și chiar abilitatea de-a schimba câmpul de vedere.

Dacă vă interesează să vedeți întreaga transmisie în direct, puteți arunca o privire mai jos.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button