Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Destiny 2 va avea în curând variantă trial

/
/
/
img

Bungie a anunțat că va lansa astăzi o versiune gratuită de trial a lui Destiny 2, care va oferi jucătorilor care încă nu au testat jocul o mică parte din modul campaniei single player în două locații ale jocului, European Dead Zone de pe Pământ și rămășițele a unui habitat plutitor de pe Titan, luna lui Saturn.

Împreună cu misiunile legate de campanie și ocazia de a explora „două lumi pline”, jucătorii variantei trial vor putea să se alăture clanurilor și să participe la multiplayer-ul competitiv în Crucible, accesând modul Quickplay. Progresul jucătorului va fi limitat la nivelul 7, însă personajele se vor transfera la jocul integral dacă și când acesta va fi cumpărat.

Și apropo de achiziție, Destiny 2 este în continuare la reducere chiar acum pe Battle.net – deși poți încă să obții ediția standard a jocului cu câțiva dolari mai ieftin de pe Green Man Gaming. Mai multe detalii pe site-ul oficial al jocului.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar