PC&Consoles

Destiny 2 se apropie și ar putea sosi pe PC

Chiar dacă este o proprietate nouă, Destiny a avut un succes imens, iar Activision și Bungie par că au de gând să meargă mai departe cu seria până când vor avea în mâinile lor ceva care poate să compenseze pentru posibilitatea ca seria Call of Duty să nu mai fie un succes colosal.

Activision a confirmat că Destiny 2 nu doar că se află în dezvoltare, dar că va fi lansat chiar anul acesta, cel mai probabil la toamnă. Jocul ar urma să aibă subtitlul Forge of Home, acțiunea sa petrecându-se după evenimentele din The Taken King, DLC-ul cel mai recent al primului Destiny.

Fiind bazat pe tehnologie nouă, jocul nu va mai fi disponibil pentru consolele din generațiile vechi, însă se pare că ar fi disponibil pe PC. Deocamdată nu este vorba de ceva confirmat, doar de un zvon care circulă acum pe internet. Dar din moment ce va pierde două platforme cu Destiny 2, iar Activision vrea să extindă proprietatea pe cât mai mult posibil, o lansare pe PC nu este chiar atât de improbabilă. În special pentru că, fiind un MMO, pirateria nu prea intră în calcul.

O dată de lansare exactă nu a fost pomenită, dar probabil va fi tot la toamnă.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button