GamingPC&ConsolesTech&IT

Destiny 2 nu funcționează pe Ryzen 3000

Noua generație de procesoare Ryzen și-a făcut apariția la sfârșitul săptămânii trecute, deja zburând de pe rafturi în ciuda prețului oarecum ridicol al plăcilor de bază. Performanța noilor modele este destul de bună, însă există o categorie de oameni care sunt foarte nemulțumiți în acest moment de noua achiziție, jucătorii de Destiny 2.

S-au ivit mai multe rapoarte în ultimele zile conform cărora sistemele echipate cu procesoare Ryzen 3000 și plăci de bază X570 nu pot rula jocul. Acesta pur și simplu nu va porni. Nu este clar de ce, fiind afectați și cei care folosesc o placă de bază cu chipset X470. La ora redactării acestui articol, Bungie investighează problema și va încerca să o rezolve pe cât de repede poate.

Din moment ce este vorba de o generație nouă, este de așteptat ca acest gen incidente să se întâmple, dar niciodată nu este o situație fericită. Nici pentru AMD, nici pentru Bungie, nici pentru cei care au cumpărat procesoarele și vor să joace acest titlu.

Momentan există doar speculații și anecdote despre motivele pentru care un procesor Ryzen 3000 nu va rula Destiny 2. Spre exemplu, poate că nu funcționează pentru că procesorul are standarde. Sau, poate procesorul este prea ocupat visând că rulează Warframe.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button