GamingTech&IT

Destiny 2: New Light ofera o gramada de continut

Daca nu ai apucat pana acum si te gandesti sa incerci Destiny 2, acum este un moment grozav ca sa faci asta. Bungie a anuntat tot continutul care va fi gratuit in New Light, versiunea free-to-play a jocului. Pot spune ca este foarte mult; adica, cam tot continutul jocului cu exceptia raid-urilor din Year 1, quest-urile exotice si campania Forsaken.

Intr-un tweet, Bungie a dezvaluit faptul ca New Light te va pune la un Power Level de 750 si va deschide toate destinatiile de free roam de la bun inceput. In ceea ce priveste armele si armura, vei avea toate elementele exotice din Year 1. New Light mai introduce si campaniile The Red War, Curse of Osiris si Warmind, alaturi de Black Armory Forges, Gambit Prime si The Menagerie. De asemenea, toate Nightfall Strikes din primul an sunt incluse aici. De asemenea, poti sa castigi toate rank-urile si premiile din evenimentele sezoniere.

Pe Twitter, Bungie a clarificat cateva dintre posibilele discrepante pe care New Light pare sa le creeze. In special, chiar daca nu este mentionat, New Light include si The Reckoning, ceea ce iti permite sa farmezi pentru armura Gambit Prime. Pe langa asta, chiar daca activitati precum Black Armory Forges si The Menagerie iti vor da in continuare premiile specifice, itemele Exotics care ar trebui sa vina impreuna cu acestea nu sunt disponibile pentru jucatorii New Light.

Destiny 2 in forma sa free-to-play va fi disponibil incepand cu data de 1 Octombrie pe PC, Xbox One si PlayStation 4. Este o miscare foarte curajoasa din partea Bungie care sunt sigur ca va face numarul de jucatori sa explodeze odata ce va fi live. L-am jucat si eu acum mult timp, chiar in perioada lansarii, dar de atunci l-am cam abandonat, fiind un joc in care nu prea ai cum sa te aventurezi singur. Poate ii voi da inca o sansa o data ce va fi disponibil noul update.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button