GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Destiny 2 pe PC este gratuit până pe 18 noiembrie, rămâne al vostru dacă îl luați acum

Dacă ați fost curioși să jucați Destiny 2, dar nu suficient de curioși cât să dați bani la el, Activision are niște vești bune: începând de azi și până pe 18 noiembrie, jocul este gratuit pentru toți utilizatorii Battle.net.

Directorul lui Destiny 2: Forsaken, Steve Cotton, a declarat:

Știm că jucătorii Destiny care doresc să se joace pe PC se așteaptă la o experiență uimitoare, fie că sunt pe cont propriu sau împreună cu prietenii lor – așa că preocuparea noastră majoră a fost să păstrăm în minte cerințele comunității PC și să unim comunitățile Battle.net și Bungie PC la un loc. Cu acest dar, așteptăm cu nerăbdare să vedem noi Gardieni în universul nostru.

Dacă sunteți un utilizator nou de Battle.net, va trebui să activați Blizzard SMS Protect înainte de a revendica jocul. Jucătorii existenți în Destiny 2 pe PC vor primi o emblemă exclusivistă care aniversează un an de joc, și va fi disponibilă în decembrie. Noii jucători de Destiny 2 vor avea, de asemenea, posibilitatea de a încerca modul multiplayer „Gambit” al lui Forsaken în timpul unui weekend gratuit dedicat acestui mod de joc, care va avea loc în perioada 9-11 noiembrie. Și, legat de asta, nu uitați că expansion-ul Destiny 2: Forsaken, pe lângă adăugarea modului Gambit, revizuiește dramatic jocul de bază, și include acum toate DLC-urile lansate anterior.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button