PC&Consoles

Destiny 2 este gratuit cu anumite plăci video GeForce

În cazul în care vă întrebați de ce Rocket League nu este gratuit pentru toate plăcile video GeForce, Nvidia și Activision-Blizzard vin cu un răspuns, Destiny 2.

Oricine va cumpăra un GeForce GTX 1080 sau un GTX 1080 Ti până în ziua de 27 iunie va primi la pachet un voucher pentru Destiny 2, ce poate fi revendicat prin GeForce Experience. Promoția este foarte limitată, având o durată de doar două săptămâni, așa că ar fi bine să vă grăbiți dacă vreți să nu mai dați 60 de euro pe Destiny 2, în cazul în care deja intenționați să luați o placă Nvidia high-end.

Jocul în sine nu va fi jucabil de luna aceasta, nici măcar de luna viitoare. Un beta test pentru varianta de PC va fi disponibil spre finalul lunii august, iar lansarea oficială va avea loc în ziua de 24 octombrie, timp în care jocul cam va sta atașat de contul vostru de Blizzard App…,nu, nu pot, îi spune Battle.net și divizia de branding de la Activision ar trebui să se obișnuiască rapid cu asta.

Destiny 2 va putea fi descărcat prin Battle.net, locul de unde până acum puteați descărca doar titlurile produse de studioul Blizzard. Ce exact va fi la promoție pentru plăcile Nvidia după această dată nu știu să vă spun, sau de ce GTX 1070 este atât de vitregit, de n-a primit nici o promoție similară.

Studioul Bungie, care se ocupă de producția jocului, a promis că varianta de PC nu este o simplă portare, și că s-a depus mult efort la optimizarea sa, Destiny 2 fiind aparent în stare să folosească toate nucleele unui procesor. Cel puțin asta susținea Intel când își prezenta procesoarele cu 10 nuclee de ”gaming” la E3. De ce modelul cu 10 nuclee? Fiindcă Ryzen are doar 8 nuclee pe platforma AM4.

[PC Gamer, Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button