GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Destiny 2 este gratuit acum pentru abonații PS Plus

În mod neobișnuit, Sony a lansat unul din jocurile gratuite din septembrie pentru PlayStation Plus pe PS4 mai devreme. Decât să aștepte prima zi de marți a lunii, ca de obicei (4 septembrie, în acest caz), Sony a anunțat complet gama și a oferit unul dintre jocuri gratis chiar acum: Destiny 2.

Este o mișcare inteligentă, urmând ca cel mai mare expansion a lui Destiny 2, Forsaken, sa fie lansat pe 4 septembrie. În timp ce va trebui să achiziționați acel DLC (împreuna cu cele anterioare) pentru a obține cel mai mult de la joc, puteți vedea cum e jocul și să începeți să-i ajungeți pe ceilalți jucători din urmă, astfel încât să vă puteți băga la noul expansion săptămâna viitoare. Având în vedere că Forsaken a fost promovat drept echivalentul excelentului The Taken King (expansion al primului joc Destiny), este o propunere tentantă.

Această ofertă se pliază bine și pentru testul gratuit al modului Gambit. Acesta oferă un amestec de PvP și PvE, și toți jucătorii de Destiny 2 vor putea să încerce noul mod timp de 24 de ore pe 1 septembrie. Deși nu veți primi aceleași recompense ca atunci când va fi lansat Forsaken, cel puțin aveți ocazia să vedeți mai bine despre ce este vorba, și poate chiar să-i dați de gust. Rețineți că va trebui să achiziționați DLC-ul existent pentru a juca conținutul din Forsaken, pe care de asemenea va trebui să îl cumpărați.

Această lansare pe PS Plus vine la doar o zi după lansarea unei actualizări masive 2.0 pentru Destiny 2. Aceasta revizitează sistemul de sloturi pentru arme și numeroase alte zone ale jocului.

Ah, și pe lângă Destiny 2, la PS Plus veți primi în septembrie și God of War III: Remastered.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. and again, pentru a 3-4 oara incearca sa ademeneasca lumea in acest cash grab machine…shame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button