PC&Consoles

Destiny 2 este confirmat pentru PC, va fi lansat în septembrie

Bungie și Activision-Blizzard au început să anunțe primele detalii despre Destiny 2, confirmând cu această ocazie că jocul va fi disponibil și pentru PC, alături de Xbox One și Playstation 4.

În Destiny 2 vă veți aventura prin planetele sistemului solar, luptând împotriva invadatorilor care au nimicit până și ultimul oraș al planetei Pământ. Nu au fost anunțate detalii exacte despre ce noutăți aduce jocul, doar că veți avea parte de lumi noi, opțiuni de customizare mai detaliate ca până acum și gameplay care să se conformeze cerințelor tuturor tipurilor de jucători. Asta va include și jucătorii noi, care n-au avut până acum ocazia sau posibilitatea de-a încerca primul Destiny pe platforma lor preferată.

Trailer-ul de mai sus este menit doar ca o mică mostră din ideea de bază a jocului, cea că ultimul vestigiu terestru al omenirii se află acum în ruine, iar că războiul adevărat abia acum începe. O prezentare mai pe larg a noului gameplay va avea loc în ziua de 18 mai, prin intermediul unui trailer nou. Cu această ocazie a fost dezvăluită și ediția de colecție a jocului, care conține o varietate de lucruri, precum o trusă de supraviețuire cu un încărcător USB solar sau cărți poștale cu artă din lumea jocului.

Destiny 2 va fi lansat pentru aceste platforme în ziua de 8 septembrie 2017, un beta test fiind disponibil din această vară.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button