GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Destiny 2 e acum la super preț pe Humble Bundle… și nu numai!

Dacă jucați jocuri pe PC, este posibil să fi auzit până acum de abonamentul de jocuri Humble Monthly. Pentru 12 dolari pe lună, acesta vă oferă un pachet lunar de jocuri în valoare de peste 100 de dolari. Singurul dezavantaj este că majoritatea jocurilor din pachet sunt un mister până după ce ați plătit. Humble anunță cel puțin un joc în fiecare lună ca o „deblocare timpurie” pentru a atrage noii abonați. Jocul de deblocare timpurie pentru iunie 2018 este unul dintre cele mai mari jocuri prezentate vreodată în abonament: Destiny 2.

Dacă vă abonați la ofertele din iunie – oricare ar sfârși acestea a fi – veți obține Destiny 2 imediat, exact la timp pentru expansion-ul Warmind, care va veni mâine, pe 8 mai. După aceea, va trebui să așteptați până la sfârșitul lunii pentru a afla care sunt restul jocurilor (deși ocazional un joc sau două vor fi anunțate la mijlocul lunii).

Ca și comparație, jocurile din aprilie la Humble Monthly au inclus Deus Ex: Mankind Divided, Mafia III, God Eater 2, Outlast 2 și altele. Jocurile provin, de obicei, sub forma de coduri Steam care sunt salvate în contul vostru Humble. Spre deosebire de alte servicii cu abonament, cum ar fi PlayStation Plus, veți putea să vă păstrați și să jucați pentru totdeauna jocurile de la Humble Monthly, indiferent dacă aveți sau nu un abonament activ.

Humble mai oferă, de asemenea, bonusuri suplimentare pentru abonații Humble Monthly. Toți abonații activi beneficiază de o reducere de 10% din fiecare joc din Humble Store. Ei mai au, de asemenea, acces la Humble Trove, o colecție de jocuri indie dintre cele mai bine apreciate. Și dacă vă abonați pentru un an întreg, economisiți 12 dolari din rata lunară și (pentru o perioadă limitată) primiți 25 dolari în contul vostru de pe Humble Store. În plus, 5% din încasările efectuate de Humble merg la caritate.

Una peste alta, Humble Monthly este una dintre cele mai bune oferte din PC gaming. Și având Destiny 2 ca deblocare timpurie pentru luna iunie, acum este momentul oportun pentru a vă abona. Iar dacă nu vă convine, vă puteți oricum dezabona oricând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button