Știri IT

Destiny 2 confirmat de Activision

Bungie nu s-au sfiit sa ascunda faptul ca Destiny este un proiect extrem de ambitios si important pentru studio, acestia preconizand ca titlul isi va intinde durata de viata peste intreaga actuala generatie de console. Dar de o continuare, un Destiny 2 nu s-a auzit inca nimic, franciza concentrandu-se pe expansion-uri mai mult. Pana cand Activision a confirmat in mod oficial Destiny 2.

In anticipatia raportului de incasari pentru al patrulea sfert al anului, publisher-ul a confirmat „o intreaga continuare a jocului” pentru Destiny va fi lansata in 2017. Pentru a retine baza de jucatori in scadere pana atunci, Bungie vor introduce un „mare nou expansion” anul acesta.

Destiny s-a bucurat de vanzari impresionante cand s-a lansat initial in septembrie 2014, in pofida recenziilor negative si criticilor jucatorilor. Activision si Bungie au continuat cu doua expansion-uri, dar abia de la lansarea a The Taken King in septembrie 2015 este jocul considerat vrednic.

In raportul de incasari, Activision au elucidat ca Destiny a obtinut cifre record de atasari la jocul principal. Publisher-ul a notat deasemenea ca cei peste 25 de milioane de jucatori inregistrati ai Destiny au inregistrat aproape 3 miliarde de ore de joc.

De la lansarea The Taken King, Destiny a fost relativ tacut in termeni de nou continut. Sigur, au fost cateva evenimente minore, precum Sparrow Racing League in decembrie si evenimentul tematic pentru Valentine’s Day ce se desfasoara momentan, sub numele de Crimson Days, dar nimic substantial precum strike-uri, raid-uri sau planete. Speram ca expansion-ul sa actioneze ca bandaj temporar in timp ce asteptam continuarea.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button