GamingPC&ConsolesTech&IT

Destiny 2 are acum un trailer grozav pentru expansion-ul Forsaken

Suntem curioși dacă expansion-ul Forsaken va face din Destiny 2 din nou un joc popular. O să aflăm asta când următorul capitol din seria produsă de Bungie se va lansa pe 4 septembrie. Până atunci, bucurați-vă de trailerul cinematic de mai jos, prezentat recent la Gamescom. Apoi aprindeți o lumânare pentru săracul Cayde-6.

Trailer-ul este însoțit de următoarea descriere:

Destinul 2: Forsaken începe cu o evadare explozivă în Prison of Elders. Pe măsură ce cei mai cunoscuți bandiți din sistem scapă din celulele lor, singurul lucru care stă între ei și casa noastră sunteți tu și Cayde-6, cel mai legendar Hunter jurat să protejeze Orașul. Un Vanguard nu e doborât fără să lupte. Fiți martori la ultima bătălie a lui Cayde.

În timpul prezentării de la Gamescom, Bungie a mai vorbit de asemenea despre noul mod Gambit din Forsaken, un hibrid de PvP și PvE, care va introduce recompense pe nivele pentru jucători, care pot fi obținute câștigând Infamy. Similar cu Valor din Crucible, Infamy este legat de rang și va ține cont de victorii consecutive. După cum vă puteți aștepta, cu cât mai multe meciuri câștigați, cu atât mai repede veți acumula puncte.

Cine știe, poate noul mod de joc Gambit este atât de bun încât va convinge comunitatea lui Destiny 2 să revină la joc, iar Bungie a anunțat recent că jucătorii vor putea să testeze noul mod în weekend-ul următor: Gambit va putea fi încercat gratuit de toți jucătorii lui Destiny 2 timp de 24 de ore începând cu ora 8 pm (ora României) sâmbătă, 1 septembrie.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button