PC&Consoles

Destiny 2 ar putea sosi și pe PC

O veste bună pentru cei care tot așteaptă ca Bungie să anunțe varianta de PC a lui Destiny. Tot nu va exista una, dar Destiny 2 pare că va sosi anul viitor pentru PC și consolele din generația curentă.

Vestea pare să răsară din mai multe surse, atât oameni care susțin că au legături cu Activision-Blizzard, cât și indivizi care în mod repetat au dezvăluit informații confidențiale din industria jocurilor.

Conform acestor surse, Bungie dorește ca Destiny 2 să fie o continuare în toată regula, nu pur și simplu mai mult Destiny 1. Comparația folosită a fost cea a tranziției de la Diablo 1 la Diablo 2, ceva ce are sens, din moment ce se promit zone mult mai ample. Tehnologia folosită de Destiny 2 nu va fi compatibilă cu Xbox 360 sau PS3, deoarece va se va folosi de nivele mult mai mari, mai populate, în care se vor putea efectua mai multe tipuri de activități. Punctul focal pentru noul joc va fi Saturn, unde spațiul disponibil pentru joc va fi mai mare decât tot ce avea de oferit Destiny 1 la un loc.

Numeroase schimbări funcționale sunt plănuite, precum și îmbunătățiri de ordin grafic, în final jocul arătând de parcă ar fi ceva cu totul nou. Va avea și o poveste mai bună, chiar mai amplă, nu doar una care a fost pe jumătate terminată și vârâtă în joc la ultima secundă ca în Destiny 1. Jocul vechi ar putea continua să coexiste cu cel noi, fiind complet separate în ceea ce privește conținutul.

Mai multe detalii ar trebui să aflăm în viitorul apropiat.

[Neogaf]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button