PC&Consoles

Destiny 1 abia acum termină de adăugat conținutul exclusiv PS4 pe Xbox One

Destiny 2 este deja lansat, dar până în prezent încă a mai fost conținut exclusiv pentru PlayStation care era indisponibil pe Xbox. În sfârșit, jucătorii de Xbox au acum acces la acel conținut – o parte din el fiind vechi de doi ani – dar sunt destui care sunt destul de nervoși că a durat atâta.

Este știut că Sony și Activision au o înțelegere în ceea ce privește o parte din conținutul anumitor jocuri lansat pe PS4 înaintea altor platforme. DLC-ul lui Call of Duty se va lansa pe PS4 cu o lună înainte de PC sau Xbox One, dar în cazul lui Destiny a fost totuși cam exagerat. Jucătorii de pe Xbox au trebuit să aștepte luni întregi pentru a primi o parte anume din conținut; în cazul lui The Taken King, un expansion lansat în septembrie 2015, o parte din el a devenit disponibil abia doi ani mai târziu. Este de înțeles de ce acest lucru poate fi frustrant, din moment ce jucătorii de pe Xbox au plătit același preț ca cei de PlayStation, și primesc acces la acest conținut abia după ce au migrat spre Destiny 2.

Nici Activision și nici Bungie nu au anunțat lansarea acestui conținut, deși Bungie a anunțat prin iunie că va fi lansat la un moment dat prin octombrie. Lansarea sa subtilă a fost totuși depistată într-un topic pe Reddit, suficient de mulți utilizatori exprimându-și într-un mod destul de vocal frustrarea referitoare la modul în care a fost gestionată această exclusivitate.

O parte din conținutul exclusiv – mai precis cea din expansion-ul de anul trecut Rise of Iron – este oferită după doar un an. Conținutul din The Taken King a fost inițial programat pentru lansare în toamna lui 2016, doar pentru a fi amânat cu încă un an din motive necunoscute și fără nicio explicație.

Utilizatorul de Reddit isvrygud a alcătuit o listă cu toate caracteristicile din Destiny la care au în sfârșit acces și jucătorii de pe Xbox. Aici sunt incluse arme, echipamente, hărți de PvP, un dungeon, misiuni, și multe altele. Nu toate acestea au fost însă legate de expansion-urile Rise of Iron și The Taken King; unele dintre ele făceau parte din evenimente și update-uri, cum ar fi Sparrow Racing League.

Destiny 2 are, în mod similar, conținut exclusiv pentru PS4, ceva ce acum influențează și varianta de pe PC, pe lângă cea de Xbox One. Când a fost anunțat inițial, Activision a spus că acest conținut va rămâne exclusiv cel puțin până în toamna lui 2018, ceea ce ar putea duce la o repetare a situației cu The Taken King. Totuși Luke Smith, regizorul jocului, a asigurat fanii că partea de conținut exclusiv pentru PS4 va fi lansată până la sfârșitul lui 2018. Va include misiunea Lake of Shadows, harta Retribution, o armă exotică, plus alte câteva lucruri.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button