GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Desperados 3 a fost anunțat

Genu RTT pare că revine în forță, la Gamescom fiind anunțat Desperados 3 de către THQ Nordic.

Jocul a fost dezvăluit alături de un trailer cinematic, imagini, precum și o secvență de gameplay consistentă care amintește cu mult de zilele de glorie ale genului, zile care par de parcă s-au întors.

Desperados 3 este dezvoltat de studioul Mimimi, același studiou care a creat și Shadow Tactics: Blades of the Shogun, jocul în mare parte responsabil pentru învierea genului. În Desperados 3 îi vei controla din nou pe bătrânul Cooper și pe gașca lui de specialiști, într-o încercare de a face ce ar face orice grup de oameni în vestul sălbatic… dezastru. Dar dezastru de precizie. Jocul promite să ofere un control modern și fluid, alături de opțiunea de-a salva oricând, oricum, oriunde, după cum arată și trailer-ul său cinematic.

În Desperados 3 veți avea opțiuni numeroase de a parcurge nivelele, abilitățile personajelor oferind suficientă varietate încât să nu vă simțiți limitați la o singură tactică sau o singură abordare. Aveți parte până și de nivele cu zone non-ostile, pe care le puteți explora de zor fără teama că veți fi omorâți, dar în cadrul cărora veți avea câteva ținte de căsăpit pe furiș.

Desperados 3 va fi lansat anul viitor, nu doar pe PC, ci și pe console… câteva dintre ele. Nu uitați că mai avem și încă un Commandos pe drum.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button