Tech&ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Designul lui iPhone 12 a fost confirmat – Cum vor arata noile telefoane?

Se pare ca Apple a cam terminat design-ul pentru seria iPhone 12, conform unei surse din interiorul companiei. Jon Posser de la Front Page Tech a postat o imagine in care vedem toate cele patru variante. Seria va cuprinde doua modele de baza de 5.4″ si 6.1″, un model Pro de 6.1″ si Pro Max de 6.7″. Imaginea confirma multe leak-uri din trecut, in special pe cele ale lui Ming-Chi Kuo. Analistul a tot oferit informatii despre noile telefoane.

Prosser a mentionat faptl ca el n-a facut decat sa adauge numele modelelor, insa imaginea si restul informatiilor vin direct de la Apple. Modelele de baza de iPhone 12 au carcase de aluminiu si un ansamblu dual-camera. Modelele Pro vin cu un trio de camere si un senzor LiDAR. Acest senzor a fost introdus si pe noul iPad Pro 2020.

Toate cele patru modele au un notch micsorat care gazduieste camera frontala si tehnologia FaceID. De asemenea, acestea ruleaza pe noile procesoare Apple A14 si sunt compatibile 5G. Prosser a mai spus si ca vom vedea mai multe randari ale telefonului pe masura ce artistii grafici vor pune pana pe schitele telefonului.

In acest moment, noua serie de iPhone 12 pare sa vina in Septembrie. Apple ar putea insa sa amane lansarea telefonului din cauza epidemiei de coronavirus. Acest lucru a mai fost discutat si in trecut pe numeroase platforme. Momentan nu puteam decat sa speram ca Apple va reusi sa gaseasca o solutie pentru eventualele probleme care ar putea aparea.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button