GamingPC&ConsolesTech&IT

Deși anunțat acum 3 ani, noul Final Fantasy VII nu va sosi prea curând

În ciuda faptului că a fost anunțat la E3 2015, nu avem prea multe informații în legătură cu remake-ul lui Final Fantasy VII, pe lângă faptul că va fi dezvoltat in-house și va avea dublaj pentru fiecare replică.

Deocamdată, nu știm dacă va veni și pe PC – dar având în vedere popularitatea seriei de pe această platformă, probabil va reuși să-și găsească drumul spre desktop în timp util. Dupa cum a raportat Gematsu, noile posturi disponibile pentru funcțiile de Battle Planner și Level Planner confirmă încă o dată că jocul este făcut in-house și ca va fi un „nou Final Fantasy VII, care nu se limitează la un remake simplu„.

Oferta de job nu menționează că jocul final va fi împărțit pe mai multe părți, însă foarte probabil așa se va întâmpla. Ceea ce spune postul este că remake-ul FF7 va combina elementele de acțiune cu mecanica tradițională de role-playing, deoarece „păstrează conceptele existente pe care le știu utilizatorii în timp ce creează o nouă viziune asupra lumii„.

Postarea mai adaugă:

Obiectivul nostru este „realizarea jocului cu o calitate care să depășească originalul”. Din acest motiv, continuăm recrutarea personalului pentru dezvoltarea internă a jocului.

Deci, toate acestea clarifică vreo ceva? Probabil că nu, dar este totuși interesant. Spuneți-ne gândurile voastre despre remake-ul lui Final Fantasy 7 în comentariile de aici și de pe Facebook!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button