MORE

Deshidratorul Riviera&Bar – profita tot anul de legume si fructe!

Deshidratorul Riviera&Bar – profita tot anul de legume si fructe!

Riviera & Bar prezinta noul sau deshidrator cu 10 tavi care face parte din gama Health a brandului. Vorbim despre o difuzie termica pe orizontala si despre o suprafață de „uscare” de 8.840 cm2.

Ca sa profitati intreg anul de beneficiile alimententelor crude si uscate modelul QDH 410 de la Riviera & Bar vine dotat cu 10 tăvi de 26 cm lățime și 36 cm adâncime. Rețineți că aceste plăci sunt glisante și pot fi spalate la mașina de spălat vase. Astfel, in cele 10 tavi veti putea pune la uscat felii din alimentele dvs preferate: banane, mere și kiwi, felii de rosii, ciuperci, morcovi, plante aromatice, carne sau pește!

Citeste mai mult pe www.elecrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button