MORE

Desert Bus va primi o continuare

Desert Bus, jocul realizat de magicienii Penn si Teller cu intentia de a fi cel mai groaznic joc din lume (in 1992 nu exista Steam Greenlight sau Gearbox), va primi o continuare.

Penn Jillette a dezvaluit ca are in plan un nou Desert Bus, dar unul care sa pastreze intreg spiritul originalului… cel de a merge in linie dreapta cu un autobuz care tot vireaza de unul singur la stanga timp de 8 ore intre Tucson si Las Vegas, iar apoi retur, in timp real, pe un drum fara obstacole.

Probabil va intrebati, de ce ar vrea cineva sa joace asa ceva, in afara evenimentelor caritabile? Daca va intrebati asta, presupun ca nu v-ati prea uitat pe Steam Greenlight in ultima vreme.

Jocul va fi in esenta acelasi, dar cu grafica moderna. Poate ar avea sanse sa capete si suport pentru VR, pentru imersiune completa. Spre deosebire de originalul care este disponibil doar pe Sega Genesis, noul Desert Bus va fi lansat pe platforme multiple, iar in dezvoltarea sa este cumva implicat Randy Pitchford de la Gearbox, asa ca sunt sanse ca in sfarsit va fi in stare sa faca un joc bun… adica un joc asa cum trebuie. Nu ca Borderlands n-a fost o serie buna, dar ACM si DNF necesita multa echilibrare.

Si cum se va numi acest joc nou? Desigur, Desert Bus 1.0003, pentru ca 2 ar fi dat impresia ca ar fi facut un joc total nou, nu doar o actualizare a unei experiente atat de monotone incat iti vine sa te apuci de lucru sau de invatat in loc sa il joci.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button