MORE

Depression Quest este gratuit pe Steam, o mana intinsa celor care sufera de depresie

Depression Quest este gratuit pe Steam, acesta fiind un rezultat al recentului deces al actorului Robin Williams, si un mod al dezvoltatorului de a ajuta oamenii care sufera de depresie cronica, facandu-ne sa aplaudam si sa laudam decizia.

Depression Quest, pentru cei care nu au auzit pana acum de acesta, este un joc in care preiei controlul unui personaj care sufera de depresie cronica, joc realizat de o dezvoltatoare indie numita Zoe Quinn. Aceasta a explicat motivul pentru care acest joc este acum gratuit. Zoe a spus pe blog ca jocul a fost aprobat si intamplator lansat la cateva minute dupa ce actorul Robin Williams a fost gasit decedat in urma unui suicid, lasand-o pe Quinn intr-o cumpana morala, motiv pentru care a decis ca jocul sa fie gratuit. Tocmai pentru a-i ajuta pe cei care sufera de depresie cronica si pentru a permite publicului sa inteleaga aceasta boala mai bine. 

Noi, aici in redactia Zon@, salutam aceasta decizie si incurajam pe oricine sa incerce acest joc. Nu numai pentru ca explica prin ce probleme zilnice trece o persoana ce sufera de depresie, dar isi si propune sa-i si ajute pe cei care sufera de aceasta boala. Daca aveti o problema de acest fel, nu ezitati sa vorbiti cu cei apropiati. Discutati cu ei, cu un psiholog, cu prietenii, orice este bine venit.

Jocul se poate gasi AICI , iar pentru cei interesati amintim si faptul ca realizatoarea a luat decizia de a nu promova jocul pana cand o perioada de timp nu va trece de la decesul actorului. Cu alte cuvine, Miss Quinn… our hat comes off to you!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button