GamingPC&ConsolesTech&IT

Deponia: The Complete Journey este gratuit pe Humble Store

Trilogia Deponia a celor de la Daedalic este adeseori amuzantă, dar poate fi și o corvoadă de jucat pe alocuri, mai ales în cursul celui de-al doilea titlu al seriei. Al treilea joc, Goodbye Deponia, a fost acuzat că ar avea ceva părți rasiste deși cei mai puțini sensibili la corectitudinea politică ar afirma că e vorba de o viziune artistică și nu un mesaj social. Chiar daca unii au găsit sfârșitul trilogiei ușor nesatisfăcător, Deponia: The Complete Journey este un joc adventure de tip point-and-click care s-a bucurat de succes. În măsura în care considerați aprecierile utilizatorilor de pe Steam un reper demn de urmărit, trilogia stă la un rating de 89% recomandări din totalul recenziilor.

Acum, puteți găsi Deponia: The Complete Journey gratuit pe Humble Store, într-o ofertă care ține până mâine seară, 26 ianuarie, la ora 20:00. Oferta face parte din campania Winter Sale Encore, care va fi activă până la data de 28 ianuarie și care aduce înapoi o mulțime dintre reducerile oferite de Humble Store în cursul perioadei de discounturi de iarnă.

Printre reducerile notabile pe care le puteți găsi în aceste zile, amintim de Assassin’s Creed Odyssey, pe care îl puteți găsi la 30 de euro, Far Cry 5 la 24 de euro sau Monster Hunter World la 40 de euro. Pe lângă acestea, puteți accesa librării de reduceri organizate pe publisheri, de la 2K, SEGA și Capcom.

Pentru a intra gratuit în posesia trilogiei Deponia: The Complete Journey, faceți click aici. Trebuie să aveți un cont Humble Store și veți primi un cod de activare a jocului pe Steam.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button