Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Denuvo își recunoaște înfrângerea

/
/
/

Cu doi ani în urmă, Denuvo părea genul de sistem de protecție care semnaliza sfârșitul pirateriei. Era greu de spart, jocurile protejate de el necesitând luni întregi pentru a-și găsi loc pe partea mai zglobie a internetului. Dar în cazul lui Resident Evil 7 situația s-a schimbat drastic.

Jocul și-a făcut apariția pe site-urile de piraterie la doar câteva zile după ce a fost lansat, ceva ce a dus chiar și la o declarație oficială din partea companiei Denuvo, care a făcut aplicația de protecție omonimă.

Thomas Goebl, directorul de marketing al companiei, a declarat:

Vă rog să aveți în vedere că poziția noastră mereu a fost că soluția pe care o oferim este greu de spart, nu imposibil. Până acum doar un grup de pirați a reușit să îl ocolească. Ca de fiecare dată, continuăm să îmbunătățim soluția noastră, realizând update-uri de securitate pentru următoarele variante. Vom face la fel cu ce am învățat din acest incident. Este adevărat că jocul respectiv a fost crack-uit în doar câteva zile după lansare. Dar având în vedere că jocurile fără protecție sunt sparte chiar în ziua lansării, la fel și fiecare update primit, soluția noastră a făcut o diferență pentru acest titlu.

Cu puțin noroc, Denuvo va găsi un mod de-a împiedica acest gen de acțiuni de crack-ing. Altfel, viitorul său este destul de precar, iar jocurile probabil vor fi banal de piratat.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar