PC&Consoles

Denuvo a fost spart… de această dată compania

Denuvo nu a avut parte de un început de an prea bun. Jocurile care erau la început atât de bine protejate au început acum să fie sparte în doar câteva zile, iar acum a pățit la fel și compania în sine.

Serverul site-ului central al companiei a fost spart, ceva ce n-ar fi o problemă prea mare dacă Denuvo ar avea un sistem de comunicare directă cu dezvoltatorii. Dar pentru că nu are, comunicarea se efectuează prin formularul de pe site. Iar cam toate  aceste comunicații au fost sustrase de hackeri necunoscuți și postate pe internet.

Informațiile sustrase datează încă din anul 2014, făcând vizibile cererile primite de la dezvoltatori și chiar plângerile din partea publicului. Câteva lucruri interesante au fost dezvăluite cu această ocazie, cum ar fi că Mount&Blade 2 va avea Denuvo, TaleWorlds contactând compania pentru acest scop, la fel și varianta de PC a lui Halo Wars. Și Hellblade: Senua’s Sacrifice va folosi acest sistem de protecție, și dacă sunteți interesați de mai multe, probabil încă mai puteți găsi leak-ul de informații pe internet.

Evident, Denuvo poate că ar fi trebuit să îți securizeze ceva mai bine site-ul. Așa datele de contact a mai multor dezvoltatori de jocuri au cam fost publicate pe internet.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button