MORE

Dengeki Bunko Fighting Climax – Anime Fighter

Dengeki Bunko Fighting Climax este primul joc in care personaje populare din anime-uri isi impart pumni si ciomege virtuale pentru prima data, fiind chiar accesibil la Tokyo Game Show 2014 pentru un hands-on.

Dengeki Bunko Fighting Climax este un joc in care puteti gasi personaje din anime-uri precum: Sword Art Online, The Devil is a Part Timer, Accel World, Black Bullet si The Irregular at Magic High School, si altele.

Este un joc rapid in stil 2D care se joaca foarte asemanator cu un titlu Arc System Works si cu un sistem automat de combo – asemanator jocurilor Persona 4 Arena. De asemenea, se inspira din seria Marvel vs. Capcom si permite chemarea unui personaj secundar, de suport, in timpul unei lupte. Dar adevarata atractie a jocului nu e gameplay-ul, ci echipa.

Jocul contine o larga varietate de personaje publicate in nuvelele usoare Dengeki, fie ca personaje jucabile sau ca personaje de asistenta. Desi actorii vocali pentru toate personajele se intorc, design-ul vizual al eroilor e bazat pe ilustratiile nuvelelor, nu pe adaptarile anime, efectuand astfel o interesanta schimbare de stil artistic.

Deasemenea, fiindca jocul este publicat de Sega, sunt prezente multicele „strigari” in directia Sega – Green Hills Zone fiind un nivel jucabil, si o personificare antropomorfica a Dreamcast-ului, ce se comport precum zeul jocului. De asemenea, versiunea de consola a jocurilor o vor avea pe Akira Yuki din Virtual Fighter si pe Selvaria Bles din Valkyria Chronicles ca personaje jucabile.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Chiar ar fi tare un moba ca league of legends dar sa aibe personaje din anime-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button