PC&Consoles

Demon’s Souls rămâne fără on-line de anul viitor

Demon’s Souls este un joc ce are destul de mult renume. Chiar dacă a fost lansat doar pentru Playstation 3, a fost responsabil pentru reînvigorarea cu succes rețetei de joc de acțiune a lui Severance The Blade of Darkness, ducând la geneza seriei Dark Souls și a lui Bloodborne.

Iar acum, la 8 ani după lansare, vine vestea că acest joc va rămâne fără componenta sa de conectivitate on-line. Din ziua de 28 februarie 2018, serverele de multiplayer pentru Demon’s Souls vor fi închise, ducând la încetarea oricărei fel de funcționalitate care necesită interacțiunea cu alți jucători. Asta include atât PvP-ul cât și lucrurile de care vă puteați bucura și într-o sesiune pe cont propriu, cum ar fi indicatoarele pentru moartea celorlalți jucători și mesajele pe care aceștia le pot scrie.

Toate acestea vor dispărea, așa că o parte din farmecul lui Demon’s Souls se va duce pe apa sâmbetei. Totuși, jocul în sine va putea fi butonat mai departe, nu va fi din senin imposibil de jucat în singleplayer… față de multe alte jocuri sugrumate complet de DRM.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button