GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Democracy 4 a fost anunțat

Politica tinde să fie un subiect foarte sensibil despre care toată lumea pare să fie un expert. Veți avea ocazia să demonstrați exact cât de vastă vă este expertiza de anul viitor în Democracy 4.

Cei care n-au avut până acum contact cu seria probabil se vor uita la o imagine și vor strâmba din nas, dar vă asigur că în ceea ce privește nivelul de simulare și opțiunile pe care le aveți la dispoziție este o serie pe cât de bună se poate. Simularea politico-administrativă este excelentă, iar în al patrulea joc din serie promite să fie și mai bună.

Spre deosebire de alte jocuri care se termină în 4, dar nu fac altceva decât să reia totul de la zero și să re-adauge conținut prin DLC-uri, Democracy 4 este construit cu tot conținutul relevant din toate expansion-urile ale lui Democracy 3, inclusiv cu componenta de corupție din expansion-ul Africa.

Jocul chiar este făcut de Stargazy Studios, care a făcut expansion-ul cu pricina, dar la producția și proiectarea sa va participa și Cliff Harris, creatorul seriei, tot Positech Games fiind publisher.

Democracy 4 va adresa toate lucrurile care au devenit foarte relevante pentru politică în ultimii 5 ani, de la social media la știri false și cam orice alt lucru care poate fi simulat într-un astfel de joc.

Lansarea inițială va avea loc în regim de early-access pe undeva pe parcursul anului 2019, pentru Windows, MacOS și Linux.

[Positech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button