PC&Consoles

Demo-ul lui Forza Motorsport 7 este acum disponibil gratuit pentru Windows 10 și Xbox One

Înainte de a avea loc lansarea oficială de pe 3 octombrie, Microsoft dă acum șansa tuturor să descarce și să încerce demo-ul gratuit pentru Forza Motorsport 7. Demo-ul oferă 3 experiențe diferite și este disponibil pentru oricine are un calculator cu Windows 10 instalat sau Xbox One.

Sunt destul de puține lucruri care pot fi încercate în acest demo – nu poate fi aleasă nici mașina pe care dorești să o conduci și nici traseul pe care va avea loc cursa – dar există totuși un minim de varietate. Jucătorii pot încerca mașina vedetă a jocului, Porsche 911 GT2 RS, pe trecătoarea Jebel Hafeet, camionul Mercedes Tankpool pe circuitul Mugello, sau Nissan Nismo GT-4 LM pe Nurburgring.

Nu sunt multe alte lucruri pe care le mai puteți face, în afară de testarea acestor vehicule pe respectivele circuite. Și mai important, demo-ul poate fi folosit de posesorii de PC-uri pentru a afla cât de bine rulează jocul pe calculatorul lor. În acest scop, demo-ul pune la dispoziție un benchmark în care puteți determina cu exactitate nivelul de calitate la care va rula jocul. Specificațiile minime și cele recomandate au fost deja comunicate în trecut, dar este altceva să ai posibilitatea de a testa efectiv jocul.

Forza Motorsport 7 este un titlu Xbox Play Anywhere, ceea ce înseamnă că indiferent dacă este achiziționat pe consolă sau PC, poate fi jucat pe ambele sisteme. Jocul este capabil să ruleze (atât pe PC cât și pe consolă) în rezoluție 4K la 60 cadre pe secundă. Pentru această performanță trebuie totuși să sacrificați foarte mult spațiu pe disc. Cine este interesat să descarce demo-ul ar face bine să aibă la dispoziție cel puțin 25 GB spațiu liber, ceea ce este foarte mult, în special pentru un demo care are doar 3 mașini și 3 circuite. Chiar dacă se vor adeveri zvonurile conform cărora varianta completă a jocului va atinge 100 GB, 25 GB este în continuare exagerat.

Demo-ul pentru Forza Motorsport 7 este acum disponibil pentru ambele platforme. Jocul va fi lansat pe dat de 3 octombrie, iar cei care precomandă versiunea Ultimate Edition a jocului îl pot începe cu câteva zile mai devreme, pe 29 septembrie. Puteți viziona mai jos trailerul de lansare al jocului.

https://www.youtube.com/watch?v=QITXLdS3eW0

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button