GamingPC&ConsolesTech&IT

Demo-ul lui FIFA 19 are acum o dată de lansare

Un demo pentru FIFA 19 va fi disponibil în curând, a anunțat EA Sports. Demo-ul va sosi joi, 13 septembrie, a anunțat compania. Nu există încă niciun cuvânt despre ce echipe, stadioane și moduri vor fi disponibile în demo, deși aceste detalii ar trebui să fie anunțate în curând, dat fiind că demo-ul este la doar câteva zile distanță.

Demo-ul va fi probabil disponibil pe toate platformele FIFA 19: PS4, Xbox One și PC. FIFA 19 adaugă un număr de noi caracteristici și actualizări în acest an, deci sperăm că demo-ul le va permite jucătorilor să încerce câteva dintre acestea.

Un demo pentru competitorul acestui joc, PES 2019, este disponibil de câteva săptămâni. Îl puteți lua din următoarele link-uri pentru PS4, Xbox One și PC.

Legat de FIFA 19, EA a anunțat primii 20 din topul celor 100 de cei mai buni jucători, adică jucătorii care au fost clasați între 100 și 81. Unele dintre cele mai mari nume ale fotbalului sunt reprezentate acolo, printre care Zlatan Ibrahimovic (Nr. 98) și Diego Costa (nr. 81). Puteți vedea lista completă 100-81 aici.

FIFA 19 se va lansa la nivel global pe 28 septembrie pentru PS4, Xbox One, PC și Nintendo Switch, precum și pentru consolele din generația anterioară. Abonații EA / Origin Access vor avea acces mai devreme.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button