PC&Consoles

Demo-ul lui Doom primește Vulkan

Uite că acum toată lumea are la îndemână un benchmark pentru Vulkan. Varianta demonstrativă a lui Doom are acum și ea suport pentru noul API, cel care oferă un spor de putere chiar șocant de mare pentru unele plăci video.

Pentru a folosi Vulkan, va trebui doar să îl selectați în ecranul de start al acestei versiuni demonstrative. Ca standard, Doom folosește OpenGL, predecesorul noului API.

id Software a decis să folosească Vulkan în locul lui DirectX 12, deoarece studioul are tendința de-a lungul veacului să nu folosească tehnologie atât de limitantă. Spre deosebire de API-ul creat de Microsoft pe baza lui Mantle, cel făcut de grupul Khronos pe baza lui Mantle poate fi folosit pe Windows 7, Windows 8, Linux, MacOS, Android, probabil și pe un Commodore Amiga dacă cineva meșterește la el câteva luni.

Pentru a vă asigura că jucați Doom cu Vulkan în cel mai optim mod posibil, id Software recomandă să folosiți driver-ul Nvidia 368.69 sau cel AMD 16.7.2. Varianta demonstrativă poate fi găsită pe Steam

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button