Auto

DeLorean se întoarce în viitor cu o mașină electrică!

Acum aproape 40 de ani, Back to the Future debuta în cinematografe și fascina întreaga lume. Însă un element foarte important din acest film era DeLorean, mașina emblematică pe care Marty și Doc o foloseau pentru a călători în timp. Și după tot acest timp, brandul american tocmai a anunțat un nou model. Anunțul a venit înainte de Super Bowl sub forma unei reclame scurte in care am putut vedea ușile gull-wing ale mașinii.

Un lucru interesant pe care l-am remarcat este modul în care este promovată noua mașină DeLorean. Unde modelul lansat in 1981 era gândit drept o mașină sport accesibilă cu un consum redus, versiunea sa din 2022 vine însoțită de cuvintele: Electric Vehicle, Luxury, Big Game. Este clar că oamenii din conducerea companiei au tras brusc de volan și au ales altă direcție.

Nouă DeLorean le va permite fanilor Back to the Future să își îndeplinească visul de a conduce mașina din film. Și poate că de data asta va fi bună, întrucât modelul prezent în film nu putea face prea multe în lumea reală și a fost un eșec total. Brandul a reușit să își revină, iar acum vinde chiar și îmbrăcăminte și accesorii, iar tot succesul înregistrat de acesta se datorează celor trei filme care îl au în rol principal pe Michael J. Fox.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button