Auto

DeLorean Alpha 5 este cea mai arătoasă mașină a timpului

DMC DeLorean este o mașină care și-a clădit un statut legendar în ultimii 40 de ani. Încă de la apariția sa în Back to the Future, mașina a fost considerată una dintre cele mai arătoase creații ale industriei auto și a reușit performanța de a fi atât un model extrem de interesant, cât și un fail de proporții. Motorizarea slabă, problemele de natură tehnică și managementul slab al companiei mamă au dus la moartea brand-ului acum mai bine de patru decenii.

Facem o călătorie în timp până în 2022, iar DeLorean revine… sau nu. De fapt, este vorba despre o companie din Texas care producea piese de schimb pentru vechiul model. Între timp, aceștia au pus mâna pe drepturile brand-ului și de aici, un întreg bulgăre a început să se rostogolească la vale. Și ce credeți că a ieșit din mâinile unor pasionați care acum dețineau drepturile unui brand legendar? Ei bine, Alpha 5, mașina cu care producătorul speră că va reuși să disperseze norul de rușine care atârnă deasupra acestui nume de ani de zile. Iar chestia asta este a naibii de frumoasă!

DeLorean Alpha 5

Aspectul nu este totul, iar performanțele mașinii ar trebui să atragă mai mult decât privirile nedumerite ale oamenilor. DeLorean Alpha 5 poate atinge 100km/h în numai 2.99 secunde și se vorbește despre o baterie de 100kWh care ar oferi o autonomie de circa 300 de mile sau 482 de kilometri în unitatea de măsură metrică. Și face asta cu un top speed de 250km/h, un omagiu adus alurii sport pe care încerca s-o ofere modelul lansat în anii ’80.

DeLorean va dezvălui noua mașină electrică în cadrul evenimentului intitulat Pebble Beach Concours d’ Elegance pe data de 18 august 2022, urmând ca pe data de 21 a aceleiași luni să fie prezentată și în cadrul Concept Lawn. Nu avem încă detalii despre preț ori specificațiile complete, însă cei care au așteptat 40 de ani pentru următoarea mașină a timpului, cu siguranță pot aștepta și până la finalul verii pentru mai multe informații.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button