MORE

Dell si HP descurajeaza clientii sa upgradeze OS-ul la Windows 10

Windows 10, exceptand problemele majore pe care le are la capitolul „facem parte parte la informatii”, este un sistem de operare cat se poate de tapan, cu toate ca are niste hibe majore pe care publicul le-a indentificat aproape imediat dupa lansare.

Din pacate pentru cei care si-au facut un upgrade la Windows 10, acest lucru s-ar putea sa anuleze garantia conform unor producatori de laptop, dintre care pana acum au fost indentificati Dell si HP. Ba mai mult, daca suni la suport-ul tehnic al acestor companii, acestia te vor sfatuii sa dezisntalezi sistemul de operare si sa revii la o varianta „agreata”.

Pana la urma este dreptul companiilor sa isi rezerve dreptul de a spune nu unui anumit sistem de operare, iar problemele software de cele mai multe ori se pot rezolva cu clean install, dar anularea garantiei este un pic cam aspra.

Pe de alta parte, aceste practici functioneaza in State, in Europa de est sau in alte zone in care omul de rand cumpara un PC si rareori stiu cum functioneaza un Windows, confundand de cele mai multe ori o problema tehnica cu una software, iar companiile inca nu au oameni pregatiti pentru acest nou sistem de operare, de unde si miscarea de a sfatui sa revina la un sistem de operare nou. Mai exista si probleme de compatibilitate intre un PC de acum cinci ani, cu un procesor slab de exemplu si Windows 10, de unde si practica adoptata de HP si Dell.

[LaptopMag]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close