PC

Dell pregătește propriul Surface Studio

Anunțul lui Surface Studio pare să fi făcut industria de tehnologie să ridice capul și să își dea seama că există ceva loc de îmbunătățire pe segmentul dedicat creatorilor de conținut.

Ca urmare, Dell se pregătește să anunțe un competitor pentru Surface Studio. Modelul a fost dezvăluit la evenimentul Adobe MAX, dedicat aplicațiilor produse de Adobe. În afara prezentării de mai jos, nu am deocamdată prea multe informații. Nici măcar un nume concret.

O diferență notabilă față de Surface Studio este absența unui mouse și a unei tastaturi, acestea fiind înlocuite cu un al doilea ecran tactil destul de mare, care acționează ca o planșetă. Deși ar putea fi cam bizară pentru unii absența acestor periferice, pentru muncă de editare video, foto sau desenare, ar fi chiar o metodă destul de practică de lucru.

Acest PC vine până și cu propria variantă a rotiței prezentate de Microsoft (care deja este pe piață în diverse alte forme de aproape 10 ani), afișând aceeași capacitate de-a interacționa cu ecranul pe care este plasat.

Nu am nici o idee când va fi lansat acest PC sau cât va costa, dar având în vedere că vorbim de două ecrane, care probabil vor trebui să ofere o calitate destul de bună, sunt șanse că va depăși costul lui Surface Studio.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button