MORE

Dell emulează Surface cu XPS 12

Acum că Apple a dat undă verde pentru ca toată lumea să considere Microsoft Surface un exemplu demn de copiat, producătorii de hardware au început să anunțe propriile tablete cu tastaturi detașabile pe post de suport și stylus-uri. Unul dintre cele mai noi modele este XPS 12.

Dell  se pregătește să anunțe XPS 12 2-in-1, o tabletă performantă cu un ecran care suportă rezoluția 4K și respectă 100% din spectrul Adobe RGB, ceva ce nu fac nici multe monitoare pentru desktop. Acuratețea de culoare este necesară pentru cine lucrează foarte mult cu imagini la nivel profesionist.

Informații exacte referitoare la ce procesor folosește, cantitatea de memorie și celelalte specificații tehnice nu sunt acum disponibile. Ce se știe este că tableta va avea suport pentru Thunderbolt 3, are o cameră principală de 13 megapixeli, una secundară de 8 megapixeli, plus o tastatură detașabilă similară cu cea a unui Surface Pro 3.

XPS 12 va avea ca sistem de operare Windows 10, o autonomie de 10 ore și vine la pachet cu un Dell Active Stylus, care chiar și dacă ar fi vândut separat, tot nu ar costa 100 de dolari.

Prețul pentru XPS 12 nu a fost anunțat. Practic, nici tableta nu a fost anunțată încă, dar data de lansare este cunoscută ca fiind undeva prin luna octombrie, anul acesta.

Dell cu siguranță va oferi detalii complete despre XPS 12 în următoarele săptămâni.

[Zdnet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button