MORE

Dell echipeaza cu Linux urmatoarea generatie XPS 13

Relatia dintre Linux si Dell nu este una zbuciumata se poate spune. In trecut compania si-a echipat modelele produse cu diverse arome de Linux. Din pacate, linia de varf Dell nu prea a primit acelasi tratament, seria XPS fiind in general venind cu batranul Windows. Nu si incepand de anul acesta se pare!

Daca te-ai gandit sa cumperi un laptop XPS13 cu procesor Skylake echipat cu Linux Ubuntu, acum ai sansa. 

Nu este vorba de un nou trend in piata din pacate, Dell facand optiunea disponibila numai pe site-ul sau, un eventual cumparator putand sa cheltuiasca cam 1550 de dolari pentru ultima generatie de XPS 13 – varianta botezata XPS 13 Developer Edition.

Ce primesti pentru 1550 de dolari? Un procesor Skylake i7 cu un ecran touchscreen HD+ si 16 GB de RAM. Sigur, poti cumpara si un Dell din gama Precision de exempluy, care vin echipate cu procesoare Xeon si display 4K daca ai nevoie de o masina de mobile capabila sa mai multa putere de procesare, dar deja discutam de preturi astronomice.

De notat ca o sa ai nevoie de ceva cash in plus pentru a livra in Romania laptop-ul, dar, daca te orientezi catre seria Precision de exemplu, este clara destinatia acelui laptop! WORK!

[Dell]

Articole asemanatoare

Back to top button