PC

Alienware se apucă de vândut periferice și monitoare de 240Hz

Alienware este în mod normal cunoscută ca acea divizie a Dell ce vinde PC-uri foarte scumpe, dar acum începe să vândă altceva decât sisteme.

De acum înainte puteți găsi pe piață Alienware AW2518H, un monitor produs de Dell, cu o diagonală de 24.5 inch, ce la prețul de 700 de dolari poate reda rezoluția neimpresionantă de 1080p. Panoul se mai întâmplă să fie un TN, așa că la acest capitol nu prea pare a fi tocmai grozav, până când observați că acest monitor poate atinge o frecvență de 240Hz și vine cu suport pentru G-Sync. Cei care nu își permit să cheltuiască atât pe un monitor, sau nu dispun de G-Sync, pot opta pentru varianta cu FreeSync, ce costă 500 de dolari.

Dar dacă un monitor Alienware nu vă este pe plac, sub acest brand veți găsi de acum înainte mouși de gaming și tastaturi, a căror prețuri sunt mult mai mici și care arată neobișnuit de rațional construite. Perifericele nu prea seamănă a OZN-uri, după cum ne-a tot obișnuit Alienware cu unele din carcasele sale din trecut.

AW958 Elite este un mouse a cărui părți laterale pot fi schimbate, în timp ce varianta AW558 are aceleași funcții de bază, dar nu dispune de piese de schimb. Iar pe partea de tastaturi  avem AW568 și AW578, ambele având iluminare RGB, anti-ghosting, taste macro, iar modelul cel din urmă incluzând și o setare de volum. Ambele tastaturi sunt mecanice, folosind butoane de tipul Kailh Brown… ceva ce nu este tocmai un semn grozav. Vă spun asta din perspectiva cuiva căruia i-au trecut prin mâini două tastaturi complet diferite echipate cu astfel de taste.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button