Știri IT

Dell anunță o nouă variantă de XPS 13 la IFA 2017

Dell pregătește o nouă variantă a notebook-ului său XPS 13. Ediția de anul acesta urmează să fie prezentată la IFA 2017, iar caracteristica definitorie a sa este saltul la procesoarele din generația a opta de la Intel.

Faptul că procesoarele prezentate până acum sunt bazate tot pe arhitectura Kaby Lake probabil nu va aduce un spor prea mare de performanță, dar cel puțin puteți fi siguri că varianta nouă de XPS 13 va fi măcar la zi cu partea de software și conectivitatea. Spre exemplu, veți găsi acum două porturi USB 3.1 Gen 2 și Thunderbolt 3.

În ceea ce privește configurația sa hardware, ecranul de 13 inch vine în doua variante. Una normală cu suport pentru 1080p și una tactilă ce poate atinge rezoluția de 3200×1800. XPS 13 va dispune de până la 16GB de memorie RAM, stocare pe SSD prin SATA și NVMe, un procesor i7-8550U în configurația sa maximă și o baterie de 60Wh.

Notebook-ul va fi disponibil din 12 septembrie în varianta echipată cu i7, urmând ca modele ce se folosesc de un procesor i5 să fie disponibile din luna octombrie. În ceea ce privește prețul, vă puteți aștepta să coste cel puțin 1300 de dolari în cazul modelul cu i7, mergând după costul variantelor anterioare.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button