PC

Dell a lansat un laptop cu încărcare wireless

V-ați săturat să tot conectați laptop-ul la priză pentru că i set to descarcă bateria? Atunci sper că aveți buzunare atunci, fiindcă tehnologia nu este ieftină.

Dell a prezentat ceea ce pare a fi primul laptop care să suporte ca standard încărcare wireless. Modelul Dell Latitude 7285 este unul de tipul 2-in-1, de care poate fi atașată o tastatură compatibilă cu tehnologia de alimentare fără fir, atât timp cât este pe o suprafață specială care în sine este conectată la o sursă de curent electric.

Și cât costă această minunăție? Are umilul preț de aproximativ 1200 de dolari, asta dacă vreți varianta cu un procesor Core i5 7Y54, 8GB de RAM și 128GB de stocare. Această variantă nu include componenta de încărcare wireless. Pentru tastatură și preșul de alimentare va trebui să plătiți încă 550 de dolari.

De asemenea, nu puteți să îl folosiți pe suprafețe de metal. În cazul în care aveți o masă de metal, trebuie să puneți un material non-conductor de o 5 centimetri grosime peste suprafața mesei pentru a evita probleme.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button